.

27 Ağustos 2011 Cumartesi

  Her gece  tedirginlikle dönüp durduğu yatakta farkında olmadan daldığı uykudan seslerle uyandı.Ne olduğunu iyice anlamadan tam açmak istemiyordu gözlerini.     
    - İçerideki ya beklenmeyen bir misafirse o zaman yapması gereken neydi? Belki de gözlerini kapatıp uyuyormuş numarası  yapmalıydı.
    -Peki davetsiz misafirin nefesini ensesinde hissettiği an ne yapması gerekiyordu? 
    -Ya titreyen göz kapaklarından onun uyumadığını anlarsa.
    -Yada ne biliyim hissettiği tedirginliğin yaydığı enerjiyi yakalayabilirdi belki de davetsiz misafir.
      Hiç görmediği anne ve babasının yanında olmalarını arzuladı bir an için.Offf boşversene hepsi hayal...Bu zaman kadar pek çok şeyi kendi öğrenmişti;seksi mesela.Kendini tatmin etmenin ayaklarından başlayıp beynine kadar varan hazzını defalarca yaşamıştı.Bir pislik gibi hissediyordu kendini kalkan aletini okşadıktan sonra.
   Hazzı ona öğreten merakı bu sefer de kendi kadar küçük cesaretini toplamasına yardım etti ve kaldığı ranzanın üst katından sarkan ayaklarını soğuk zemine kavuşturdu.Gelen sesler rotası oldu karanlık  koridorlarda ve ulaştı aralık kapının başına.
  Gelen sesin yabancı olmadığını,daha önce defalarca beyninde yankılandığını anladı aralık kapının başında.Yapması gereken karanlığı yarıp süzülen ışığın geldiği yerden içeri bakmaktı.
  Kafasını yavaşça uzattı ışığa doğru ve gözleri herhangi bir şey aradı içeride görebileceği.Evet görmüştü, içerideydi.
   Öyle uzanmış yatıyordu bir kanepenin üstünde.İhtişamlı çıplak göğüsleri gözüne ilk takılan şey olmuştu.Beyni artık gözlerini yönetemiyordu.Yarığının olduğu noktaya dikti gözlerini,kendi kafasında yarattığı yarıklarla karşılaştırdı,kesinlikle muazzamdı.Beyninin kontrolünü ele aldı ve gelen sesin şehvetine bıraktı kendini.
  Vücudunda kontrol edilemeyen kıpırdanmalar tekrar baş göstermişti,sanki kalbindeki bütün kan aletine pompalanıyordu.Beyninin kontrolünü yine kaybetti ve elini yavaşça sertleşen aletine atıp okşamaya başladı.
  Kapalı gözlerinde muazzam yarık canlanıyordu,ayakları karıncalanmaya başladı,ayak damarlarından beynine giden hazzı aletinin ucundan dışarıya saldı.Kendine geldiğinde artık bütün duygular için çok geçti.
  
        Kendini bir pislik gibi hissediyordu.                    

   



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder