.

4 Eylül 2011 Pazar

Algıda Seçicilik #1

Bugün burada size bir haberden bahsetmek istiyorum. Haberimizin bağlantısı şurada:
http://sinema.milliyet.com.tr/Charlie_Sheen_harem_kurdu/223/SinemaGaleriDetay/145/1/default.htm

Haberde özetle, Charlie Sheen abimizin aynı evde iki çıtır ablamızla birlite yaşadığı söyleniyor. Kendisi ve aynı evde yaşayan, birbirlerinden de haberi olan iki ablamız da durumun olağan olduğunu ve bu şekilde mutlu olduklarını söylüyorlar.

Ne hissediyoruz arkadaşlar? Özellikle de erkek arkadaşlara bu sorum. Bir "vay **ına koyayım. Adam yaşıyor ulan!" sesi duyar gibiyim. Evet ben de böyle düşünüyorum. Adam gıcır gıcır manitaları götürüyor(?).

Şimdi Charlie'yi ve kütür kütür ablaları boşverip bir yobaz amca ve iki çarşaflı kadın hayal edelim. Bunlar aynı evde yaşıyorlar. Hatta evliler. Ne hissediyorsunuz? İğrenç değil mi? Kendilerine saygısı olmayan kadınlar ve pislik bir adam. Evet ben de böyle hissediyorum. Sorun yok.

Şimdi Charlie abimizi yeniden gözünüzün önüne getirmenizi istiyorum. Yardımcı olması için de şu resmi kullanabiliriz: http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Dosya:Charlie_Sheen_March_2009.JPG&filetimestamp=20110130071605

Charlie abimizi esmer hayal edin. Simsiyah saçları var. Ancak üç numara yaptırıyor sürekli. Nasıl? Biraz çirkin oldu değil mi?

Neyse devam edelim: Simsiyah sakal ekleyin abimize. Ama uzun hacı sakalı. Kalın kalın ve gür sakallar. Abimizin kafasına da bir şirin takke ekleyin. Böyle bir takke olabilir: http://havludantel.com/tag/beyaz-takke-dantelden/

Evde yaşayan ablalara da kara çarşaf takalım mı ne dersiniz? Gıcır gıcır ablalara pek gitmedi ama öyle tercih ettiler diyelim bir seferlik. Fantazi için felan...

Aa! Charlie ve yobaz amca birbirine ne de benzedi birden. (Farkındayım birden olmadı.) İkisi de alanın ve verenin razı olduğu bir ilişki içinde arzularını yaşıyorlar. Hatta yobaz amcanın kadınları üzerinde sorumlulukları var. Sonuçta ona bu izni veren olgu bazı yükümlülükler de veriyor. Onlara bakması, eşit davranması ve aynı anda ikisiyle birlikte olmaması şeklinde. Üçlü sevişme yok yani amcada. Ama Charlie'ciğim öyle mi? Hepsini aynı anda götürüyor.

Ve biz ne düşünüyoruz? Sırt sıvazlama hareketiyle "Aslanım Charlie!" ve iğrenir bir ifadeyle "Pislik yobaz!"

Diyeceksiniz ki "Birader ne iş! Sen de mi iki karı istiyorsun yobaz amca gibi?". Cevabım net: "Yok hacı. Amca da Charlie de beş para etmez."

Algıdaki seçiciliğimizi fark ettirebildiysem ne mutlu bana.
Saygılar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder